Szolgáltatásunk

Luxus berendezéshez illeszkedő hangfalakTermékbemutatónk csupán ízelítő a cégünk által kínált lehetőségekből arra, hogy lakásában a zenehallgatás valódi felüdülést jelentsen. A hangforrásnak harmonikus részét kell képezni a környezetnek, így jelent tökéletes élményt. Olyan hangfalakat kínálunk, melyek lakása hangulatába illeszkednek, nem megbontva azt a stílust amely Önnek kedves.
Megtervezzük a formavilágában a helyiség enteriőrjébe símuló hangfalat, kiválasztjuk a külső díszítést, amelyhez a legkülönfélébb anyagokat, textúrákat használhatjuk, mint bőr, kő, mozaik, autólakk, króm stb.

Különleges ajánlatunk, hogy választható kortárs magyar festőművész által készített festmény bármely témában, így a hangfal önálló művészeti alkotásként lesz dísze otthonának!

A külső művészi megjelenése után következik mérnöki munkánk, amely során a helyiség akusztikai adottságainak és a megrendelő igényeinek figyelembevételével tervezzük meg a hangfal elektronikai A berendezés stílusához illeszkedő hangfalakfelépítését. Másfajta elektronika szükséges egy zeneszoba, egy étterem, egy házimozi, vagy egy lakás halljának kihangosításához.
Kiválasztjuk a felhasznált hangszórókat, mely az adottságoknak és zenei igényenek megfelelően a Hifi kategóriától a vezető világmárkák High End kategóriájáig terjedhet. Megtervezzük a belső kábelezést, amely lehet tömör nagy tisztaságú réz, ezüstözött réz, vagy a felső kategóriákban akár ezüst huzal is.
Minden hangfalat a felhasznált belső összetevőkhöz mérésekkel igazított saját gyártású hangváltóval szerelünk.
A hangfal tervezése mellett a legjobb hangzás érdekében javaslatot teszünk a tv, erősítő, lejátszó kiválasztására is.
A terméklistánkban látható mintadarabok belső felépítését szintén igényre szabjuk.
Design enteriőrhöz illeszkedő hangfalak
Lakások mellett vállaljuk éttermek, üzletek, bárok, bemutatótermek, galériák teljes akusztikai tervezését és kivitelezését.

Álmodja meg otthona, üzlete hangzásvilágát és írjon nekünk, hogy mi megvalósíthassuk azt!

 

Név *

Email cím *

Tárgy

Üzenet

Hozzászólások lezárva.