Magunkról

A 2004-ben alapított Art & Voice vállalat székhelye Budapest (Magyarország). Tevékenységi körünk csúcsminőségű, kézzel gyártott, egyedi formatervezésű hangfalak készítése. Célunk nem csupán a magas szintű hangminőség követelményeinek kielégítése, hanem a kiváló hangzáshoz a különleges formatervezésű külső társítása speciális formák és művészi alkotások segítségével. Üzleti filozófiánk szerint a hangfalaknak környezetük szerves részét kell képezniük, mert a zenehallgatás élménye nem korlátozódik a hű hangreprodukció élvezetére, hanem az a hallgatót érő összetett érzékszervi élmények összességétől függ. Ennek megfelelően a környezeti integritás, a küllem és a művészi érték egyáltalán nem másodlagos a hangminőség követelményeihez képest.

Egyedi gyártású hangváltókTermékeink javarészt üvegszálas műgyanta alapú kompozit anyagokból készülnek, melyek gyártása során saját, egyedi, szabadalomvédett technológiákat is felhasználunk. Esztétikai és akusztikai megfontolások alapján többnyire gömbszerű formákból építkezünk. Korlátozott számban kézzel gyártunk kisebb sorozatokat, illetve a személyre szabott, egyedi tervezésű termékek iránti igényeket is kielégítjük. Tömeggyártást nem tervezünk.
Az alaptermék egy pár hangfal egyszerű, egy színű bevonattal. A szín a szabvány RAL színek bármelyike lehet.

A termékek elérhetőek speciális bevonatokkal is, ezek felára a termék méretétől, az elkészítés bonyolultságtól függ:
• Különleges minőségű metál fényezések színkártya alapján
• Több színű, színjátszó fényezés (különböző szögekből más-más színt ver vissza)
• Különleges bevonó anyagok (például terméskő szerű bevonat)
Egyéb anyagok (akár kristály vagy nemesfém) is elérhetőek, az egyéni igényekre, elképzelésekre nyitottak vagyunk.
Elláthatjuk a termékeket a leendő tulajdonos nevét tartalmazó nemesfém táblával igény szerint (arany, ezüst stb.).

Kézműves díszítésű hangfalak

Legérdekesebb szolgáltatásunk a kézzel készült festményekkel díszített hangfal. Ezek ábrái az egyszerű geometriai díszítő elemektől a híres festők (pl. Van Gogh vagy Michelangelo) képeinek másolatain át neves mai művészek alkotásáig terjedhetnek. A művész által a kép elkészítéséhez szükséges idő nagyban függ az alkotás bonyolultságától. Az ilyen speciális hangfalak drágábbak, áruk egyedi árképzés tárgya.
A komplexebb művészi alkotások általában hangfalanként egyediek, vagyis egy pár esetében nem két másolatból állnak.

A hangfalakat különféle csúcsminőségű hangszórókkal szereljük, melyek felveszik a versenyt a piacvezető cégek termékeivel. Az egyedi formákhoz megfelelő saját keresztváltót, elektronikát is tervezünk szükség esetén. Mindez a hangfal kívánt paramétereitől és cél környezetétől függ. Például, egy kis szoba hifi rendszer, egy kompromisszummentes 5.1-es házimozi rendszer vagy egy otthoni hangstúdió monitorrendszere mind más-más igényeket támasztanak.
1–6 hónap alatt tudjuk teljesíteni a rendeléseket a kívánt termék mérete és bonyolultsága függvényében. Részletgazdag, egyedi festmény esetén 4–6 hónap várható, míg egyszerűbb terv esetén 1 hónap is elegendő lehet.

Büszkék vagyunk arra hogy az általunk gyártott hangfalak tulajdonosai között olyan világhírességek is vannak mint : Valentino Rossi, Aspar Martinez, Phill Reed, Yanick Noah, Prince, vagy Beyonce.

Valentino Rossi Art&Voice hangfala

Phil Read Art&Voice hangfala

Yannick Noah Art&Voice hangfala

Beyonce Art&Voice hangfala

Hozzászólások lezárva.